56'
      43'
      64'
      61'

De reeks ongeslagen thuiswedstrijden van KFC Vrasene is zaterdagavond tegen Klauwaerts Kemzeke ten einde gekomen. Vrasene verzuimde in de eerste helft zijn kansen af te maken, de bezoekers deden dat daarentegen wel.

Al na 4' kreeg Vrasene een reuzekans. Doelman De Grave moest een schot van Verbeke lossen, maar El Mahri trapte de rebound van dichtbij over doel. Vrasene was gretig maar toch kwamen de bezoekers in de 19' dicht bij het openingsdoelpunt. Een vrije trap van Meiresone kwam via de lat en paal terug in het spel. Op het halfuur probeerde Verbeke de bezoekende doelman te lobben maar de bal ging naast. Even later gooide El Mahri de bal voor doel maar de kopbal van De Waele belandde op de dwarsligger. Net voor de rust zette Khali een actie op poten waarna Ben Ayad de 0-1 in doel trapte.

In de tweede helft ging Vrasene op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er in de 53'. Een voorzet van El Mahri werd aan de verste paal door Verbeke in doel gekopt (1-1). De bezoekers reageerden via Khali maar zijn schot strandde op de onderkant van de lat. Langs de overkant bracht De Grave redding op een kopbal van Hendrickx. 3' na de gelijkmaker stond Kemzeke echter alweer op voorsprong. Khali nam een lage voorzet aan en zette de 1-2 op het scorebord. Vrasene kon geen vuist meer maken en het waren de bezoekers die de score verder uitdiepten. De ingevallen Stobbelaar zette in de 73' de 1-3 eindstand op het scorebord.
      Volgend weekend komt KSK Klinge op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.02909 ] seconds