39'
      19'
      images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/red_card.pngRode kaarten
      74'

KFC Vrasene heeft dit weekend de derby tegen KSK Kallo met 2-1 gewonnen. Vrasene was de betere ploeg in de eerste helft en ging met een voorsprong de rust in. In de tweede helft vielen er geen doelpunten meer, maar na de rode kaart voor Hendrickx werd het nog even spannend.

Het waren beide doelmannen die voor het eerste gevaar zorgden. Bettens trapte de bal tegen Jonas Sinnaeve waarna die net naast doel belandde. Langs de overkant kwam een afgeblokte uittrap van Vercauteren in de voeten van El Mahri, maar die kreeg de bal niet voorbij de bezoekende doelman. Vrasene was gretiger en kwam op het halfuur op voorsprong. Na een hoekschop belandde de bal in het pak en trapte Verbeke de 1-0 tegen de touwen. In de 38' hingen de bordjes alweer gelijk wanneer Bordui een hoekschop aan de verste paal in doel trapte (1-1). De vreugde was echter van korte duur want een minuut later kreeg Vrasene een strafschop na een duwfout van Verhulst op Hendrickx. Hendrickx zette zich achter de bal en zette Vrasene opnieuw op voorsprong (2-1).

In de tweede helft daalde het niveau en ging het spel over en weer. Een kwartier voor tijd moest Vrasene met 10 verder na een rode kaart voor Hendrickx. In de 79' was Verbeke opnieuw dicht bij een doelpunt maar hij trapte de bal in het zijnet. Langs de overkant verscheen Jonas Sinnaeve voor een open doel maar de bal werd net voor zijn voeten weggetrapt. Kort voor het einde mocht De Waele alleen op doel afgaan maar zijn poging was te zacht.
      Volgend weekend trekken we naar het veld van KAV Dendermonde. Supporters op post!

Page load time: [ 0.032304 ] seconds