68Went out: KVK Robur Jeroen De Neef (Middenvelder)
       Substituted: KVK Robur Kim Segers (Verdediger)
      55DoelpuntenKVK Robur Doelpunten - KVK Robur
      45Went out: KVK Robur Gregory Clapdorp (Verdediger)
       Substituted: KVK Robur Yannick Prijcker (Aanvaller)
      45Went out: KVK Robur Nilay Symoens (Middenvelder)
       Substituted: KVK Robur Chiel Verberckmoes (Middenvelder)
      16DoelpuntenKVK Robur Doelpunten - KVK Robur
      10Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - Thibau Buytaert
      06DoelpuntenKVK Robur Doelpunten - KVK Robur

Match summary

KFC Vrasene heeft de laatste wedstrijd van de eerste periode met 0-3 verloren van KFC Robur. Vrasene was een schim van zichzelf, waardoor de bezoekers al vroeg in de wedstrijd een dubbele voorsprong konden opbouwen. Wanneer het in de tweede helft 0-3 werd was de wedstrijd gespeeld. Robur neemt verdiend de drie punten mee naar huis, en voor Vrasene was het een wedstrijd om snel te vergeten.

Het eerste gevaar kwam van ex-Vrasene-speler Vercauteren, maar diens vrije trap ging over doel. In de 3' moest Heungens tussenbeide komen na een slechte terugspeelbal. Toch kwamen de bezoekers al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Een gekraakt schot van de bezoekende aanval leek voorlangs te gaan, maar Van Driessche stond klaar aan de tweede paal om de 0-1 binnen te trappen. Langs de overkant kwam het eerste gevaar van Hendrickx, maar ook hij kreeg zijn vrije trap niet binnen het doelkader. Na 16' wou Meiresone de bal laten voor Heungens, maar Dupont kon profiteren en wipte de 0-2 over Heungens in doel. Vrasene voetbalde weinig doelrijpe kansen bijeen, maar in de 38' kreeg het toch een prima kans. Keymolen had een goede solo in huis, maar zijn schot belandde ruim over doel.

Ook in de tweede helft gebeurde er op voetbalvlak weinig noemenswaardig. In de 53' trof Van Driessche de bovenkant van de lat, maar 2' later lukte Robur toch de 0-3. De vrijstaande Van Spittael kreeg de bal en trapte die in één tijd naar de verste paal in doel. Vrasene probeerde nog wel iets terug te doen, maar na een tumultueuze eindfase gingen de bezoekers verdiend met de overwinning lopen.
      Volgend weekend trekken we naar het veld van KSK Lebbeke. Supporters op post!

Page load time: [ 0.022333 ] seconds