Substituted: Lowie De Mulder (Middenvelder)

• 84. Minute
    Went out: Largo Konrad (Verdediger)
    Substituted: Tim Vertongen (Verdediger)

56' Dario Van Spittael
    50' Largo Konrad
    12' Samir Cheikh
    48' Lowie Pauwels
    22' Lowie Pauwels
    10' Simon De Vroe
    90' Stijn Tachelet
    81' Yentl Van De Velde
    43' Steven Van De Vijver
    82' Lowie Pauwels

KFC Vrasene is dit weekend niet verder geraakt dan een 3-3 gelijkspel tegen Gijzel-Oosterzele. De bezoekers liepen uit tot 1-3, maar in de tweede helft maakte Vrasene de achterstand ongedaan.

Al na 10’ klommen de bezoekers op voorsprong nadat De Vroe een terugspeelbal kon onderscheppen en verzilveren (0-1). De voorsprong was echter van korte duur. In de 12’ legde Cheikh de 1-1 in doel op aangeven van Van De Velde. 10’ later klommen de bezoekers opnieuw op voorsprong. Na balverlies trapte Pauwels de 1-2 naast de paal in doel (1-2), waarna Gijzel-Oosterzele met een voorsprong de rust in trok.

De tweede helft was maar enkele seconden op gang getrapt wanneer Pauwels de 1-3 tegen de touwen kon knallen. Ook nu duurde het niet lang tot wanneer Vrasene de aansluitingstreffer lukte. In de 50’ bleef de bal in het pak hangen voor het bezoekende doel, waarna Konrad de 2-3 binnen kon trappen. In de 56’ zorgde Van Spittael voor de 3-3 nadat hij een geloste bal van doelman Taerwe in de rebound in doel kon leggen. Vrasene ging nog op zoek naar het winnende doelpunt, maar dat kwam er niet meer.
    Volgend weekend komt KSVE Bazel op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.029878 ] seconds