Went out: Dario Van Spittael (Middenvelder)

Substituted: Lowie De Mulder (Aanvaller)

• 84. Minute
      Went out: Matthias Coekaerts (Aanvaller)
      Substituted: Jarno Rombaut (Middenvelder)

86' Jarno Rombaut
    74' Matthias Coekaerts
    50' Matthias Coekaerts
    46' Nick De Smit
    17' Toon De Rop
    10' Niek Luime
    27' Mathieu De Bondt

KFC Vrasene heeft zijn eerste wedstrijd overtuigend gewonnen. Het won met 0-5 op het veld van KSVE Bazel. Bij de rust bedroeg de voorsprong nog slechts 1 doelpunt, maar in de tweede helft trok Vrasene het touw volledig naar zich toe.

De eerste kans was voor de thuisploeg, maar doelman Bettens ging in de 6’ goed plat op een laag schot van Berckmoes. De eerste kans aan de overkant was echter wel meteen raak. In de 16’ was het De Rop die een hoekschop van Cheikh aan de eerste paal kon binnenkoppen (0-1). Vrasene nam de bovenhand maar echte grote kansen kwamen er niet meer in de eerste helft. De beste kans was nog voor de thuisploeg, maar nadat Luime op het halfuur sterker was aan de bal trapte hij het leer over doel.

De tweede helft was amper op gang getrapt wanneer Vrasene de score kon verdubbelen. Met een boogschot zette De Smit uit het niets de 0-2 op het scorebord. 3’ later was het opnieuw raak. Op aangeven van Cheikh legde Coekaerts de 0-3 in doel. In de 67’ was ook Luime dicht bij een doelpunt, maar zijn schot ging net voorlangs. Ook Janssens kende in de 70’ weinig geluk toen zijn kopbal op de dwarsligger belande. Het was Vrasene daarentegen dat de score verder uitdiepte. In de 74’ kon Coekaerts een lage voorzet van De Smit tegen de touwen prikken (0-4), en in de 85’ kon de ingevallen de Mulder de 0-5 eindstand op het scorebord koppen op aangeven van Takx.

Volgend weekend speelt Vrasene zijn eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen tegen KFC Edeboys. Supporters op post!

Page load time: [ 0.017314 ] seconds