Went out: Matthias Coekaerts (Middenvelder)
      Substituted: Jarno Rombaut (Middenvelder)

Substituted: Tim De Caigny (Middenvelder)

Substituted: Lowie De Mulder (Middenvelder)

88' Toon De Rop
    76' Roy Takx
    73' Samir Cheikh
    68' Jarno Rombaut
    58' Dario Van Spittael
    82' Kristof D'Heer
    75' Yannick Poppe
    18' Nicholas Neyt
    22' Toon De Rop

KFC Vrasene heeft dit weekend een knappe overwinning geboekt op het veld van KFC Heikant Zele. Het won met ruime 0-5 cijfers, waarbij alle doelpunten in de tweede helft vielen.

In een gelijk opgaande eerste helft was de eerste kans voor de thuisploeg, maar Van Driessche kwam net te kort om een vrije trap in doel te verlengen. Langs de overkant zag Van Spittael een voorzet in de 25’ onder de lat zeilen, maar doelman Kesteleyn bracht redding met de vingertoppen. In de 34’ kreeg Heikant een enorme kans om de score te openen. Na balverlies mocht Hadouch op doel afgaan, maar zijn stiftbal werd gered door Bettens.

In de tweede helft kwam Vrasene als betere ploeg uit de kleedkamers. In de 51’ omspeelde Coekaerts de thuisdoelman, maar uiteindelijk plaatste hij de bal voorlangs. 2’ later zag Cheikh een voorzet op de lat stranden. In de 56’ was het dan toch raak. Na een lange uittrap van Bettens kon Van Spittael op doel afgaan en de 0-1 tegen de touwen trappen. In de 67’ kon Rombaut de score verdubbelen nadat hij een voorzet van Cheikh aan de tweede paal in doel kon koppen. Nog eens 5’ later zorgde Cheikh na een snelle tegenaanval voor de 0-3 op aangeven van Takx. In de 75’ moest doelman Kesteleyn een geplaatst schot van Cheikh lossen, waarna Takx de 0-4 in doel kon leggen. Langs de overkant was Van Dooren dicht bij de eerredder maar zijn kopbal van dichtbij werd gered door Bettens. In de 87’ kopte De Rop de 0-5 forfaitscore aan de eerste paal tegen de touwen na een hoekschop van Cheikh.
    Volgend weekend komt TK Meldert op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.038018 ] seconds