images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/red_card.pngRode kaarten
      88'
      34'

Match summary

KFC Vrasene heeft zijn eerste competitienederlaag van het seizoen geleden op het veld van SV Zaffelare. De thuisploeg kwam al snel op voorsprong via strafschop maar kon daarna voetballend amper nog iets forceren. Vrasene klom vroeg in de tweede helft op gelijke hoogte maar kon winnende doelpunt niet scoren. Kort voor tijd kreeg het langs de overzijde het deksel op de neus.

Al in de 3' werd Joris alleen op doel gestuurd maar zijn poging werd gered door doelman Van Buynder. Langs de overkant bracht doelman Bettens redding op een schot van Vispoel. De thuisdoelman was spelverdeler en zorgde op het kleine terrein voor gevaar via lange uittrappen. In de 8' miskeek Vrasene zich op zo een uittrap waarna doelman Bettens foutief moest ingrijpen. Thomas zette zich achter de bal en trapte de strafschop tegen de touwen (1-0). Na 18' mocht De Waele zijn kans wagen nadat hij op doel mocht afgaan maar zijn poging ging voorlangs. De thuisploeg moest na 33' met 10 verder nadat Baeyens rood kreeg voor een drieste tackle op El Mahri. Vrasene ging nog voor de rust op zoek naar de gelijkmaker maar kreeg de bal niet in doel. Eerst ging een poging van De Waele ging via een thuisverdediger over doel. Daarna bracht doelman Van Buynder redding op een open doelkans voor De Waele en de daaropvolgende hoekschop werd door De Waele op de lat gekopt.

Ook in de tweede helft stond het doelkader in de weg. Een vrije trap van Van Puyvelde belandde in het pak waarna De Waele de bal tegen de lat knalde. In de 49' lukte het dan toch voor Vrasene. Een voorzet van Hendrickx werd aan de verste paal door De Waele in doel gekopt (1-1). De thuisploeg kwam buiten de uittrappen van de thuisdoelman niet meer over de middellijn maar Vrasene kon het verlossende doelpunt niet maken. In de 86' kreeg het zelfs het deksel op de neus nadat een schot uit de draai van Vispoel in doel belandde (2-1). Diezelfde Vispoel kreeg tijdens het vieren nog een tweede gele kaart waarna de thuisploeg nog even met 9 verder moest. Een schot van De Paep bracht geen soelaas meer waardoor Vrasene zijn eerste punten verliest.
      Volgend weekend komt E. Buggenhout op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.029158 ] seconds