Went out: Samir Cheikh (Middenvelder)
      Substituted: Jari Engels (Middenvelder)

images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/goal.pngDoelpunten
    67' Johan Onghena
    42' Jordy Van Vlierberghe
    74' Dario Van Spittael
    images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/yellow_card.pngGele kaarten
    86' Jonas Bosman

Match summary

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken in de derby op KSK Kieldrecht. Vrasene kreeg de betere kansen maar een efficiënt Kieldrecht hield de drie punten thuis.

Het eerste gevaar kwam van de thuisploeg, maar het schot van Onghena in de 1’ werd in hoekschop geduwd door Bettens. Langs de overkant zag Van De Velde zijn laag schot in de 8’ naast doel belanden. In de 18’ plaatste Van Spittael een kopbal net voorlangs op aangeven van Maes. De betere kansen waren voor Vrasene, maar de bal ging er niet in. In de 33’ verscheen Van De Velde alleen voor doel, maar doelman Van Dooren bracht redding. Net voor de rust kreeg Vrasene het deksel op de neus nadat de ingevallen Van Vlierberghe een lange vrije trap in doel verlengde (1-0). Konrad waagde zijn kans nog met een laag schot, maar Van Dooren kwam opnieuw tussenbeide.

In de tweede helft ging Vrasene op zoek naar de gelijkmaker. In de 57’ kon Van De Velde zich doorzetten, maar zijn poging was te zwak. In de 60’ kreeg Van De Velde een vrije kopkans, maar opnieuw kreeg hij de bal niet voorbij de thuisdoelman. Het was daarentegen Kieldrecht dat de score kon verdubbelen. In de 65’ stond Onghena aan de verste paal klaar om een voorzet tegen de touwen te werken (2-0). 2’ later werd een afgeweken schot van Van De Velde in hoekschop geduwd, maar in de 74’ was het toch raak. Met een overhoeks schot zorgde Van Spittael voor de aansluitingstreffer. Kort voor affluiten was De Rop nog dicht bij de gelijkmaker, maar zijn harde schot vloog net over doel.
    Volgend weekend komt Gijzel-Oosterzele op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.02684 ] seconds