Substituted: Yentl Van De Velde (Aanvaller)

Substituted: Jarno Rombaut (Middenvelder)

80' Jarno Rombaut
    68' Malik Labiad
    33' Nick De Smit

KFC Vrasene is dit weekend niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel tegen rode lantaarn TK Meldert. De bezoekers kwamen in de tweede helft op voorsprong, de ingevallen Rombaut zorgde voor de gelijkmaker.

In de eerste helft ging Vrasene op zoek naar de openingstreffer, maar veel grote noemenswaardige kansen kwamen er niet. In de 10’ had De Smit een prima actie in huis, maar zijn schot werd gekeerd door doelman Van Vaerenbergh. Ook de rebouw werd niet afgewerkt door Cheikh. Langs de overkant haalde Salti in de 21’ uit met een laag schot, maar Bettens kon de bal in hoekschop duwen.

In de tweede helft trad de lang geblesseerde Van De Velde opnieuw aan. Die liet zich direct opmerking, maar zijn poging strandde op de verste paal. Het was Meldert dat daarentegen in de 68’ op voorsprong kon klimmen nadat Labiad de bal laag in doel knalde (0-1). Vrasene ging op zoek naar de gelijkmaker en vond die in de 80’. Op aangeven van De Bondt kopte Rombaut de 1-1 tegen de touwen. Net voor affluiten was Rombaut nog dicht bij de winnende treffer, maar zijn schot uit de draai strandde net langs de verkeerde kant van de paal.
    Volgend weekend trekken we naar het veld van SKL Doorslaar. Supporters op post!

Page load time: [ 0.023049 ] seconds