Went out: Steven Van De Vijver (Middenvelder)
    Substituted: Bart Heyrman (Middenvelder)

• 84. Minute
    Went out: Dario Van Spittael (Middenvelder)
    Substituted: Roy Takx (Middenvelder)

73' Samir Cheikh
    67' Yentl Van De Velde
    01' Steven Van De Vijver
    41' Steven Van De Vijver
    71' Jochen Van Driessche

KFC Vrasene heeft dit weekend opnieuw een vlotte overwinning geboekt. Deze keer won het met 3-0 van Heikant Zele. Al in de 1’ klom Vrasene op voorsprong. Na een hoekschop kopte Tachelet de bal tot bij Van De Vyver, die de 1-0 tegen de touwen trapte. Vrasene had de wind mee, maar wist hier in de eerste helft geen verder voordeel uit te halen. In de 14’ zorgde Heikant voor zijn eerste gevaar, maar de kopbal van Hadouch ging over doel. In de 25’ trapte Van De Velde de bal over de uitgekomen doelman Kesteleyn, maar de wind droeg de bal net over doel. In de 38’ was Van De Velde opnieuw dicht bij een doelpunt, maar hij werkte de voorzet van Maes net over doel. 5’ voor de rust waren de bezoekers nog dicht bij de gelijkmaker. Na een snelle vrije trap verscheen Van Eetvelde alleen voor doel, maar die trapte de bal op de paal. In de tweede helft had Vrasene de wind tegen, maar wist het de score toch verder uit te diepen. Toch was de eerste kans voor Heikant in de 62’, maar het lage schot van Poppe ging net naast doel. Langs de overkant kwam Van De Velde een minuut later net te kort om een voorzet van De Rop in doel te werken. De 2-0 viel enkele minuten later dan toch. In eerste instantie trapte De Rop de bal op doelman Kesteleyn, maar Van De Velde wist in de rebound toch te scoren. In de 72’ waagde Van Spittael zijn kans, maar hij trapte de bal van dichtbij over doel. In de 73’ lukte het dan toch opnieuw voor Vrasene. Na een knappe combinatie tussen Cheikh en Van De Velde trapte Cheikh de 3-0 eindstand tegen de touwen. Volgend weekend wordt er niet gevoetbald, het weekend daarop trekken we naar het veld van TK Meldert. Supporters op post!

Page load time: [ 0.035972 ] seconds