Gouden schoen voor Tine De Caigny

Gisterenavond werden de belangrijkste individuele prijzen van het Belgische voetbal uitgereikt.

Bij de mannen won Lior Refaelov van onze partnerclub R. Antwerp FC de Gouden schoen maar wij als club zijn des te fierder op de gouden schoen bij de dames. Niemand minder dan ex-jeugdspeelster Tine De Caigny werd voor haar uitstekend voetbalseizoen beloond met haar 1e gouden schoen.

De ganse KFC Vrasene familie is bijzonder trots dat een speelster die heel wat jaren haar opleiding bij onze jeugdwerking genoot op enkele jaren uitgegroeid is tot één van de toppers in het Belgische damesvoetbal! Dit toont aan dat je met wilskracht, inzet en motivatie heel erg veel kan bereiken!

Laat deze prijs een motivatie zijn voor onze huidige jeugdspelers en speelsters om keihard te blijven werken en wie weet waar je wel niet kan eindigen in je voetbalcarrière.

Dikke proficiat Tine en nog veel succes in jouw verdere carrière.

Uitgesteld

KSK Kieldrecht