BOVL : Avanti Stekene - KFC Vrasene 2-2

KFC Vrasene heeft dit weekend een knap 2-2 gelijkspel behaald tegen eersteprovincialer Avanti Stekene. De thuisploeg klom in de eerste helft op een 2-0 voorsprong, maar in de tweede helft vocht Vrasene terug.

Al na 3' lukte Stekene de openingstreffer nadat Dewilde een lage voorzet in doel kon schuiven (1-0). De eerste grote kans voor Vrasene kwam er na 33'. Een kopbal van Van Puyvelde strandde op de lat, de rebound van Verbeke ging over doel. Langs de overkant ging de bal er daarentegen wel in. Na een actie van Dewilde prikte Franssens de bal tegen de touwen (2-0). In de 42' waagde Verbeke zijn kans via vrije trap, maar zijn poging werd door doelman Piessens in hoekschop gewerkt.

Al vroeg in de tweede helft lukte Vrasene de aansluitingstreffer. Na een slechte terugspeelbal kon Keymolen de bal ontfutselen van doelman Piessens, waarna hij de 2-1 in doel kon leggen. In de 80' moest Vrasene met 10 verder nadat Coekaerts geblesseerd uitviel en alle wissel reeds opgebruikt waren, maar toch viel de gelijkmaker nog. Op aangeven van Van Puyvelde verlengde Vervaet de bal knap in doel (2-2).

Doelpunten : 3' Dewilde (1-0), 35' Franssens (2-0), 49' Keymolen (2-1), 83' Vervaet (2-2)

Strafschoppen : 4-3