BOVL : KFC Vrasene - FC Assende 3-0 (4-4)

KFC Vrasene heeft ook zijn tweede wedstrijd voor de Beker van Oost-Vlaanderen winnend afgesloten. Vrasene domineerde de wedstrijd en kwam al vroeg op voorsprong. Kansen waren er genoeg maar de score werd pas verder uitgediept in de tweede helft.

Al in de 2' werd Vergauwen door Hendrickx op doel gestuurd maar die trapte de bal op doelman Van Audenaerde. Enkele minuten later belandde een hoekschop van Vrasene in het pak waarna Praet de bal in het dak van het doel schoot (1-0). Een voorzet van Hendrickx werd door Verbeke naast doel gewerkt en ook De Waele kreeg de bal er niet in nadat doelman Van Audenaerde omspeeld was.

Vrasene ging in de tweede helft op zoek naar het verlossende doelpunt en dat kwam er na 56'. Een voorzet van Vergauwen werd in eerste instantie gemist door Verbeke maar Heyrman trapte de bal toch tegen de netten (2-0). 10' later kon Vergauwen zich doorzetten maar de bezoekende doelman kon zijn poging nog net voorlangs werken. Assenede kwam in de 82' met tien te staan nadat Aerts een tweede gele kaart kreeg. In de 85' werd Idrizi ingebracht voor Verbeke en die zette met zijn eerste baltoets de 3-0 eindstand op het scorebord.

Doelpunten: 9' Praet (1-0), 56' Heyrman (2-0), 85' Idrizi (3-0)

Strafschoppen: 4-4

Opstelling KFC Vrasene: Bettens, Joris, Van De Vijver, De Breucker (74' Heyninck), Keymolen, Praet, Vergauwen (70' Trogh), Heyrman, De Waele, Hendrickx (80' Buys), Verbeke (85' Idrizi)

Opstelling FC Assenede: Van Audenaerde (45' Van De Velde), Soetens (53' Hamerlinck), Colaybeen, Van Ootegem, Aerts, Scheir (62' Verstraeten), Van Hyfte, Van Dooren, Yilmaz, Van Hyfte (59' Staelens), Naudts

Gele kaarten: 65' Hamerlinck, 80' Staelens

Rode kaarten: 82' Aerts